maanantai 11. maaliskuuta 2013

Neljän viljan Onni


Aloitimme tutustumisen Valion Onni -puuroihin Neljän viljan puurosta. Pakkaukset ovat mielestäni ihan kivan näköisiä, varsinkin kun nuo kaikki eriväriset puurotetrat ovat vierekkäin. Kohtalaisen helppo avata ilman saksiakin.



Lautasella puuro näyttää.. puurolta. Ehkä hieman tuollaiselta liisterimäiseltä. Kunnon äitinä maistoin puuroa tietysti ensin itse. Mieleen tuli lähinnä kaurapuuro, maku oli vain ehkä hieman pehmeämpi.
Sitten päästettiin päämaistaja eli minimies irti. Muutama ensimmäinen lusikallinen alkuun upposi nopeasti. Mutta sitten napsaistiin suu kiinni ja pudistettiin päätä. Ikäähän maistajalla on alle vuoden, eikä verbaalista ilotulitusta ole tiedossa, mutta ilmeistä ja eleistä pystyy päättelemään aika paljon. Muutaman yrityksen jälkeen päätin turvautua apuun.





Lisäsin joukkoon marjasosetta. Tämä auttoi ja epäilevän maistelun jälkeen puuro upposikin tuttuun tapaan. Meillä muutenkin siis käytetään marjasoseita puuron joukossa, joten ehkä hänen mielestään puurosta puuttui jotain.. maku.



Lämmitin koko tetrallisen ja se oli tällä kertaa vähän liian iso annos. Vatsa tuli täyteen ja puuron jälkeen oli hyvä suunnata yöunille.



Hyvä peruspuuro, ehkä hieman löysää lämmitettynä, mutta toisaalta parempi vähän liian löysä kuin liian paksu puuro. Tuli mieleen, että ehkä joku sulkemissysteemi tetrassa olisi hyvä olla, jos tulee lämmitettyä vain puolet kerrallaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti